שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
תחליף לקמח תופח PDF הדפסה דוא
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

קרה לכם שנתקלתם במתכון המצריך קמח תופח, ניגשתם לארון ולתדהמתכם גיליתם כי אזל מלאי הקמח התופח ובמקומו מבצבץ לו קמח רגיל.

לרוע מזלכם, בשעה כה מאוחרת נסגרו כל המרכולים הנגישים והמתכון חייב להתבשל/להאפות.

במצבים מעין אלה, אין ממה להלחץ.

במקום 1 כוס קמח תופח (140 גרם), שמים 1 כוס קמח רגיל (140 גרם) ומוסיפים לה 1 כפית מחוקה של אבקת אפיה (4 גרם).

אבקת האפיה והקמח מהווים אפקט זהה לזירוז התפיחה, בדיוק כמו הקמח התופח.

 

 



חפשו מתכון נוסף: