מתכונים -
קוקטיילים ומשקאות
|
רכיבים:
½ ק"ג גלידת וניל ועוגיות
60 מ"ל ליקר פרנג'ליקו
120 מ"ל וודקה וינסנט ואן גוך דאבל אספרסו
1 גביע של מעדן בטעם שוקולד
קרח לפי הצורך
60 מ"ל וודקה אפסרסו 19/90
60 מ"ל ליקר אגוזים
ופל בטעם אגוזים (מומלץ לא קר)
אופן ההכנה:
1. ממלאים את הבלנדר בקרח עד לחצי המיכל, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבלים עד שמתקבלת תערובת ברד.
2. מוזגים ומקשטים בוופל האגוזים.
|
|