שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
וודקה קפוצ'ינו PDF הדפסה דוא
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות

רכיבים:

 

½ ק"ג גלידת וניל ועוגיות

60 מ"ל ליקר פרנג'ליקו

120 מ"ל וודקה וינסנט ואן גוך דאבל אספרסו

1 גביע של מעדן בטעם שוקולד

קרח לפי הצורך

60 מ"ל וודקה אפסרסו 19/90

60 מ"ל ליקר אגוזים

ופל בטעם אגוזים (מומלץ לא קר)

 

אופן ההכנה:

 

1. ממלאים את הבלנדר בקרח עד לחצי המיכל, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבלים עד שמתקבלת תערובת ברד.

2. מוזגים ומקשטים בוופל האגוזים.

 

 





חפשו מתכון נוסף: