שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קוקטייל יערות הגשם PDF הדפסה דוא
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות

רכיבים:

 

20 מ"ל מרטיני לבן יבש

60 מ"ל וודקה וינסנט ואן גוך רימונים

30 מ"ל וודה וינסנט ואן גוך אסאי

30 מ"ל תערובת סאוור

50-100 מ"ל מיט קלמנטינה, סחוט וטרי

30 מ"ל סירופ פסיפלורה

50-100 מ"ל מיץ תפוזים, סחוט וטרי

50-100 מ"ל מיץ אוכמניות קר

 

אופן ההכנה:

 

1. ממלאים חצי ממיכל השייקר בקרח, מוסיפים את כל המרכיבים (למעט מיצי הפירות) ומשקשקים היטב.

2. מסננים את הקוקטייל (כך שהקרח ישאר בחוץ) וממלאים חצי מכוס ההגשה.

3. משלימים את ההגשה בערבוב הקוקטייל עם מיצי הפירות בכוס.

 



חפשו מתכון נוסף: