מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
שוק טלה (לבקש להקצב נתח איכותי ועסיסי)
½ כוס שמן זית
תבלין "לימון+פלפל שחור" של מקורמיק
מלח, פלפל
ראש שום (מפורק לשיניים לא קלופות)
ענף רוזמרין
2-3 כוסות יין לבן
אופן ההכנה:
1. יום לפני מועד ההגשה, מערבבים שמן זית עם התבלינים. מורחים על השוק ומשאירים במקרר.
2. מוציאים מהמקרר לפחות שעה לפני הכנסת השוק לתנור (כדי שיהיה בטמפ' החדר). מפזרים את שיני השום בתבנית.
מעל מפזרים את עלה הרוזמרין, מחממים תנור ל-280 מעלות ומכניסים את השוק ל-20 דקות.
3. מנמיכים את החום ל-180 מעלות, מוסיפים מדי פעם מהיין והופכים פעם אחת באמצע הבישול בערך שעה וחצי.
|
|