שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק עוף בסגנון אויהאזי PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

עוף במשקל 2 ק"ג (מפורק)

1 בצל גדול 1

שורש פטרוזיליה

1 שורש סלרי

3 שיני שום שלמות

1 קולורבי

4-5 גזרים

צרור פטרוזיליה

1 פלפל ירוק

עגבנייה

פלפל שחור שלם

מלח

שורש ג'ינג'ר טרי


אופן ההכנה:

 

1.  מכניסים שורש ג'ינג'ר, גרגירי פלפל שחור ושיני שום לתוך מסננת עגולה שניתנת לסגירה (כזו שמכינים בה תה).

2. שמים בסיר את שאר המרכיבים ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש נמוכה.

3. מסירים בזהירות את הקצף שהצטבר מעל. מכניסים את המסננת. ממליחים לפי הטעם. מבשלים עד שמתרכך. מוציאים את המסננת.


הערה: ניתן להעשיר את המרק בירקות נוספים כמו אפונה, פטריות, פרחי כרובית ואספרגוס.

נוהגים לעטר את המרק בתוספות כמו אטריות או כופתאות לסוגיה.



חפשו מתכון נוסף: