שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סופריטו PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

1 ק"ג תפוחי אדמה

½ ק"ג בשר בקר (שריר)

1 כף שטוחה של בהרט

מלח, פלפל שחור

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

 

1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות גדולות.

2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מזהיבים.

3. חותכים את שריר הבשר לקוביות, מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים אותו במשך 5 דקות.

4. מכניסים את הבשר המטוגן לסיר גדול, ממלאים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ומתבלים.

5. מנמיכים הלהבה, מכסים ומבשלים במשך שעה. (אין לערבב במהלך הבישול)



חפשו מתכון נוסף: