מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
3 חצילים יפים ומאורכים שמן זית להברשה
מלח, פלפל שחור
לפסטו:
צרור גדול עלי בזיליקום
50 גרם צנוברים קלויים
חופן גבינת פרמז'ן מגורדת
3 שיני שום
שמן זית
למלית:
300 גרם גבינת שמנת
100 גרם פרמז'ן מגורדת 150 גרם גבינה בולגרית מגורדת
אופן ההכנה:
1. פורסים את החצילים לאורכם, לפרוסות בעובי של ½ סנטימטר. מורחים בשמן זית משני הצדדים ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפיה בחום של כ- 180 מעלות, עד שהחצילים מזהיבים. הופכים בעזרת מלקחיים ואופים עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים ומצננים. 2. במעבד מזון, מעבדים את מרכיבי הפסטו, למעט שמן הזית, לעיסה אחידה. מזלפים שמן זית בהדרגה עד לקבלת משחה.
3. מערבבים את הפסטו עם הגבינות.
4. מניחים כפית מהמילוי בקצה כל פרוסת חציל ומגלגלים בעדינות.
|
|