שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
שקדי עגל ופלפלים PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

1 ק"ג שקדי עגל (בערך 20 יחידות)

1 ראש שום טרי,  כתוש

4 בצלים גדולים,  חתוכים לרצועות

2 פלפלים אדומים,  חתוכים לרצועות

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור טרי , גרוס

1 צרור פטרוזיליה טרייה,  קצוצה דק מאוד

2 כוסות יין לבן חצי יבש

3 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

1. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. מוסיפים את הפלפלים ואת השום ומערבבים היטב.

3. מוסיפים חצי מכמות המלח ומהפלפל, מערבבים היטב ומטגנים עד שהפלפלים מתרככים.

4. מוסיפים את שקדי העגל, מערבבים ומבשלים עד שהשקדים נצרבים קלות.

5. מוסיפים את היין הלבן ואת שאר התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

6. מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך 15 דקות.

 

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: