שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פתיתים עם פטריות ופרמז'ן PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

רכיבים:

 

1 חבילת פתיתים
1 בצל קצוץ
1 שן שום פרוסה דק
עלים מ-5 גבעולי אורגנו
10 פטריות שמפיניון פרוסות דק
½ כפית אגוז מוסקט מגורד
1 כוס פרמז'ן מגורר
מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

 

1. במעט שמן זית/חמאה מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.

2. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.

3. מוסיפים את הפתיתים ובוחשים כ-2 דקות נוספות.

4. מתבלים באורגנו , מוסקט,מלח ופלפל ומערבבים.

5. יוצקים 800 מ"ל מים רותחים, 2 בחישות מהירות, מכסים את הסיר חלקית ומנמיכים את האש למינימום.

6. מבשלים 5 דקות בכיסוי חלקי, תוך כדי ערבוב מדי פעם.

7. מכבים את האש ומשאירים מכוסה כ-5 דקות נוספות.

8. אחרי 5 דקות פותחים את הסיר ובעזרת מזלג מערבבים את הפתיתים.

9. מוסיפים את הפרמז'ן, מערבבים היטב ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: