מתכונים -
מרקים
|
הכמויות מיועדות להכנת 5 מנות.
רכיבים:
2 כוסות שעועית לבנה, מושרית לילה במים
2 ליטר מים
3 עגבניות בשלות, קלופות ומרוסקות
מלח, פלפל
שורש סלרי קטן, חתוך לקוביות
צרור פטרוזיליה קטן, קצוץ
צרור גוסברה קטן, קצוץ
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית שום כתוש
½1 כפות פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1. מסננים את השעועית ומעבירים לסיר הבישול. ממלאים במים ומרתיחים. (מדי פעם מסירים את הקצף המצטבר בסיר).
2. מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים כשעתיים על אש קטנה.
הערה: מדי פעם בודקים את מצב המים בסיר ובמידת הצורך מוסיפים.
|
|