שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים דגים PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

שפי השף, מביא לכם מנה קלה להכנה עם אחד מדגי הים הטעימים ביותר.

דג המרמור הינו דג עונתי החי בקרקע ימית חולית.

צליית הדג בגריל הינה ערך מוסף לטעמו.


רכיבים:

 

4 דגי מרמור גדולים ונקיים

4 שיני שום קצוצות

מלח, פלפל ועלי מרווה

2 כפות שמן זית

½ כוס מיץ לימון

1 בצל מגורד

 

אופן ההכנה:

 

1. חורצים חריצים לרוחב הדג.

2. מערבבים את כל חומרי המשרה. מנחים את הדג במשרה ומכניסים כשעתיים למקרר.

3. לאחר שעתיים מניחים על הגריל וצולים כ- 7 דקות כל צד.

 

מומלץ להגיש בתוספת ירקות על הגריל (בטטה, בצל, עגבנייה, חציל).



חפשו מתכון נוסף: