מתכונים -
דגים ופירות ים
|
שפי השף, מביא לכם מנה קלה להכנה עם אחד מדגי הים הטעימים ביותר.
דג המרמור הינו דג עונתי החי בקרקע ימית חולית.
צליית הדג בגריל הינה ערך מוסף לטעמו.
רכיבים:
4 דגי מרמור גדולים ונקיים
4 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל ועלי מרווה
2 כפות שמן זית
½ כוס מיץ לימון
1 בצל מגורד
אופן ההכנה:
1. חורצים חריצים לרוחב הדג.
2. מערבבים את כל חומרי המשרה. מנחים את הדג במשרה ומכניסים כשעתיים למקרר.
3. לאחר שעתיים מניחים על הגריל וצולים כ- 7 דקות כל צד.
מומלץ להגיש בתוספת ירקות על הגריל (בטטה, בצל, עגבנייה, חציל).
|
|