מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
6 סטייקים של דג הליבוט במשקל 180 גרם כ"א ¼ כוס + ½1 כוסות כפיות פירורי לחם 2 כפות מים ¼ כוס עלי פטרוזיליה קצוצה 2 כפות שמן זית 3 שיני שום
אופן ההכנה:
א. מחממים את הגריל, מניחים רדיד אלומיניום בתוך התבנית. ב. במעבד מזון מערבבים את הפטרוזיליה, השמן, השום, ו- 2 כפות מים. ג. מניחים את חתיכות הדג על תבנית האפייה ומורחים מעליהן את תערובת הפטרוזיליה אופים כ- 3 דקות. מוציאים את הדגים מהגריל. ד. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הפטרוזיליה הנותרת ומערבבים. מפזרים בצורה שווה את פירורי הלחם על הדגים ומחזירים לגריל ל- 3 דקות נוספות, עד שהדג רך. בודקים בעזרת מזלג
|
|