שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דג הליבוט אפוי PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

6 סטייקים של דג הליבוט במשקל  180 גרם כ"א
¼  כוס +  ½1 כוסות כפיות פירורי לחם
2 כפות מים
¼ כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום

 

אופן ההכנה:

 

א. מחממים את הגריל, מניחים רדיד אלומיניום בתוך התבנית.
ב. במעבד מזון מערבבים את הפטרוזיליה, השמן, השום, ו- 2 כפות מים.
ג. מניחים את חתיכות הדג על תבנית האפייה ומורחים מעליהן את תערובת הפטרוזיליה אופים כ- 3 דקות. מוציאים את הדגים מהגריל.
ד. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הפטרוזיליה הנותרת ומערבבים. מפזרים בצורה שווה את פירורי הלחם על הדגים ומחזירים לגריל ל- 3 דקות נוספות,  עד שהדג רך. בודקים בעזרת מזלג

 



חפשו מתכון נוסף: