מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
עוף מפורק
3 כפיות פפריקה אדומה
1 כפית מרק עוף
מעט מלח
פלפל לפי הטעם
חבילת איטריות רחבות
2 עגבניות
מעט מרגרינה
2 תפוחי אדמה, פרוסים לעיגולים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הפפריקה עם אבקת מרק עוף. מורחים את חלקי העוף ומטגנים קלות.
2. מבשלים את האיטריות , לא לגמרי. שוטפים במים ומוסיפים את המרגרינה, אבקת מרק רסק של העגבניות , מלח ופלפל.
שמים ½ כפית שמן בסיר עם ידיות מתכת .
3. מסדרים בסיר את תפוחי האדמה. שמים מעל איטריות, עליהם חלקי עוף ומכסים שנית במקרונים. בודקים טעמים ומשפרים לפי הצורך.
4. מוסיפים ¼ כוס מים ומבשלים כ 5 דקות על אש נמוכה. מכסים בצלחת.
5. מדליקים את התנור על חום נמוך (c°100 ) ומכניסים את הסיר (עם מכסה ) ללילה שלם.
|
|