מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
עוף מחולק לחתיכות קטנות ( תלוי במספר הסועדים)
2 בצלים
פטרוזיליה קצוצה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל
½ כפית פפריקה מתוקה
½ - ¾ כוס מים
לקניידלך:
2 כוסות קמח
2 ביצים
2 כפות שמן
¼ כוס מים
אופן הכנה :
1. קוצצים את הבצל, משחימים אותו. מוסיפים את חלקי העוף. לאחר טיגון קל, מוסיפים מים – עד שיכסו את העוף.
2. מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה. מבשלים כחצי שעה.
הקניידלך:
1. שמים בקערית עמוקה את הקמח, מוסיפים את הביצים המלח השמן והמים מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה דביקה.
יוצרים קניידלך בעזרת כף.
התבשיל:
1. מוסיפים את הקניידלך לסיר ומבשלים יחד עם העופות.
2. ממשיכים לבשל עד שהעופות והקניידלך מוכנים.
|
|