שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוף עם קניידלך של סבתא נחמה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

עוף מחולק לחתיכות קטנות ( תלוי במספר הסועדים)

2 בצלים

פטרוזיליה קצוצה

½ כפית מלח

½ כפית פלפל

½ כפית פפריקה מתוקה

½  - ¾ כוס מים

 

לקניידלך:

 

2 כוסות קמח

2 ביצים

2 כפות שמן

¼ כוס מים

 

אופן הכנה :

 

1. קוצצים את הבצל, משחימים אותו. מוסיפים את חלקי העוף. לאחר טיגון קל, מוסיפים מים – עד שיכסו את העוף.

2. מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה.  מבשלים כחצי שעה.

 

הקניידלך:

 

1. שמים בקערית עמוקה את הקמח, מוסיפים את הביצים  המלח השמן והמים  מערבבים  עד לקבלת תערובת סמיכה דביקה.

יוצרים קניידלך בעזרת כף.

 

התבשיל:

 

1. מוסיפים את הקניידלך לסיר ומבשלים יחד עם העופות.

2. ממשיכים לבשל עד שהעופות והקניידלך מוכנים.



חפשו מתכון נוסף: