מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
½ ק"ג מלפפונים ½ חבילה איטריות אורז
לרוטב:
2 כפות טחינה גולמית 2 כפות רוטב סויה ½ כפית דבש /סוכר ¼ כוס מים 2 כפות שומשום קלוי שדרוגים: אגוזי קשיו פיסטוק מגורר מעל וקצת רוטב צ'ילי מתוק נתחי חזה עוף חתוכים דק
אופן ההכנה:
1. משרים את האיטריות במים רותחים לחמש דקות.
2. בינתיים שוטפים את המלפפונים, חוצים אותם באמצע ומרוקנים את הגרעינים (בעזרת כפית). חותכים את חצאי המלפפונים - כך שיווצאו לנו חצאי עיגולים ריקים.
3. מנקזים את האיטריות ומניחים בצד להתקרר.
4. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, מלבד השומשום הקלוי ויוצקים על האיטריות. מערבבים את האיטריות עם הרוטב ועם המלפפונים, זורים מלמעלה שומשום קלוי ומגישים.
|
|