מתכונים -
פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה
|
כדי להכין אסדו כהילכתו צריך חרבות גדולות שעליהן משופד נתח השפונדרה ונתלה מעל המדורה.
למנגל בייתי מומלץ לשים לבנים או כל דבר אחר בכדי להגביה את הרשת מהאש ולבשל כך שעות ארוכות.
בזמן שהבשר נצלה חשוב להבריש אותו עם תערובת של מים פטרוזיליה קצוצה שום פלפל שאטה מלח ופלפל שחור או כל מתכון אחר שיש כדי לתת לו טעמים. 1. כמה צריך להיות המרחק של הנתח מהמנגל? תשובה: המרחק הוא כחצי מטר. 2. כמה שעות הוא צריך להיצלות? תשובה: עד שהבשר נפרד מהעצם ורך. 3. והאם צ'ימיצ'ורי יתאים להברשת הבשר? תשובה: צימיצורי יהיה מצויין רק צריך לדלל אותו קצת שיהיה אפשר להבריש.
|
|