שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים אפונה ירוקה PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

רכיבים:

 

1 בצל גדול קצוץ

1 חבילה של אפונה ירוקה קפואה

½ כפית סוכר

מעט פלפל לבן

1 כף אבקת מרק עוף

 

אופן ההכנה:

 

1. לטגן את הבצל הקצוץ. לשטוף את האפונה הירוקה ולהוסיף לסיר עם הבצל.

2. להוסיף את הסוכר והפלפל, לצקת כחצי כוס מים חמים ולבשל על אש נמוכה 15‏-‏20 דקות.

3. להוסיף את אבקת המרק, להמשיך לבשל כ-5 דקות נוספות , ולכבות.



חפשו מתכון נוסף: