שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים ביצה שלוקה PDF הדפסה דוא
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

רכיבים:

 

שמן
2 כפיות אבקת מרק עוף
ביצים
מים

 

אופן ההכנה:

 

1. משמנים מחבת ומוסיפים מים עד לחצי הגובה.

2. מוסיפים מרק עוף ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש.

3. שוברים ביצה אחת לתוך כוס ומעבירים אותה בזהירות למחבת, בלי שתישבר.

4. עושים כך עם שאר הביצים (יש לוודא שהביצים לא נוגעות אחת בשניה)

5. מבשלים על אש קטנה למשך 3 עד 5 דקות.



חפשו מתכון נוסף: