שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פילה אמנון מטוגן על מצע עדשים PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.

 

רכיבים:

4 פילטים של אמנון (150 גרם כל אחד) פרוסים לרצועות במשקל 50 גרם האחד
170 גרם עדשים ירוקים
1/3 כוס כוסברה טרייה
כוס טחינה דלילה
כוס קמח לקימוח הדג
½ כפית מלח ופלפל
1/3 כוס שמן קנולה לטיגון



אופן ההכנה:


1. מבשלים עדשים במים עד ריכוך (כ-25 דקות), מסננים ומוסיפים את הכוסברה ואת הטחינה, ומערבבים בעדינות.
2. את רצועות הדגים מתבלים במלח ופלפל, ומקמחים את הצד של העור.
3. מטגנים את הצד המקומח כ– 2-3 דקות.



אופן הגשה:


מניחים 3 רצועות דג על ערימת עדשים ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: