שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים דג מלוח PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

3 נתחי מתיאס חתוכים לגודל נגיסה
¾ כוס חומץ הדרים
¾ כוס מים
3 כפות סוכר
2 עלי דפנה
2 בצלים פרוסים
8 גרגרי פילפל אנגלי או שחור


אופן הכנה:


1. לסיר קטן מכניסים את הרכיבים (למעט הדג) ןמביאים לרתיחה. מצננים היטב ומשהים במקרר למשך לילה.

2. ביום שלמחרת, יוצקים את התחמיץ על נתחי הדג ומאחסנים במקרר.

 



חפשו מתכון נוסף: