טאקו תירס עם עוף ופלפלים.
רכיבים:
16 טורטיות תירס בקוטר 12-10 ס"מ
½ עוף צלוי, ללא עור, מפורק מהעצמות.
½ פלפל אדום קצוץ
½ פלפל ירוק קצוץ
½ פלפל צהוב קצוץ
½ כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
מעט שמן לשימון המחבת
2 כוסות סלסה ירוקה
2 כוסות סלסה אדומה
2 כוסות גואקמולי
לאוהבי החריף - 3-2 כפות פלפל חלפניו חריף קצוץ, או פלפל צ`יפוטלה מעשן קצוץ
אופן הכנה:
1. עוטפים את הטורטיות ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך חצי שעה, עד שהטורטיות חמות.
2. מחממים מחבת ומקפיצים בה את הפלפלים עד שיתרככו.
3. מוסיפים את העוף, קרוע לרצועות דקות. מערבבים.
4. מוסיפים מחצית מהסלסה האדומה והכוסברה. טועמים ומוסיפים אם צריך עוד סלסה.
5. מוסיפים את פלפלי החלפניו או הצ`יפוטלה ומערבבים.
|