שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים צלי בקר PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

בשר צלי במשקל ½1 עד 2 ק"ג

מעט שמן לטיגון

4 בצלים, חתוכים לשמיניות

מספר גבעולי סלרי

4 גזרים

4-5 שיני שום

יין אדום - מרלו

מלח

פלפל


אופן ההכנה:


1. למרוח על הבשר את המלח והפלפל.

2. בסיר גדול לטגן את הבשר על אש גדולה, עד להשחמה מכל הצדדים. (אם החתיכה גדולה מדי אפשר לחתוך לשניים).

3. בתחתית של תבנית אפיה עמוקה להניח את הבצלים ואת השום ועליהם את הבשר. לפזר מסביב את הירקות.

4. להוסיף יין אדום עד כדי כיסוי, לכסות ולהכניס לתנור בחום בינוני-נמוך למשך שעתיים. (רצוי לבדוק מדי פעם שיש מספיק נוזלים בתבנית ואולי להפוך את הבשר אם התחיל להתייבש בחלק העליון).



חפשו מתכון נוסף: