שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבב אווז PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:



800 גרם ירך אווז ללא עצמות ועור

4 בצלים ירוקים (החלק הלבן בלבד) פרוסים

4 כפות פרורי לחם

1 כפית רוזמרין או טימין קצוץ

½ כפית פלפל אנגלי טחון

½ כוס סודה לשתיה

מלח ופלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:


1. טוחנים את הבשר, מוסיפים את הבצל, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את הסודה וממשיכים לערבב. משהים 4 שעות לפחות, או למשך הלילה. יוצרים קציצות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.



חפשו מתכון נוסף: