מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
הצעת הגשה.
הכמויות מיועדות להכנת 12 מנות
רכיבים:
6 חלבונים
2 כוסות סוכר
1 כפית קרם טרטר או חומץ לבן
קצפת
פירות העונה
אופן ההכנה:
- לסמן עיגולים על נייר אפיה ולהניח על תבנית כאשר העיפרון כלפי מטה.
- לחמם תנור ל 100 מעלות.
- לערבב את החלבונים והסוכר בתוך קערת המיקסר.
- להניח את קערת המיקסר בתוך סיר עם מים כך שתחתית הקערה לא תבוא במגע עם המים.
- להדליק את הלהבה על להבה בינונית ולערבב עד להמסה של הסוכר.
- להקציף את החלבונים והסוכר כעשר דקות וכאשר מתחיל להווצר קצף, להוסיף את החומץ.
- להעביר לשקית זילוף עם פיה חלקה ולזלף ממרכז העיגול כלפי חוץ. לזלף שוליים גבוהים.
- לאפות בין שעה וחצי לשעתיים וחצי בהתאם למידת הפריכות שרוצים. לצנן היטב ולשמור בכלי אטום.
- אם משתמשים בפירות יער קפואים, יש לבשלם עם מעט סוכר, לסנן את הפירות ולהמשיך לבשל את הסירופ עד לצימצומו.
- מוסיפים את הקצפת על מאפים ומעל לפזר פירות.
|
|