מתכונים -
סנדוויצ'ים
|
רכיבים:
ג'בטה טרייה ספריי שמן זית גבינת מוצרלה עגבניה טריה חתוכה לפרוסות 5 עלי בזיליקום טריים שטופים 5 זיתים סוריים מגולענים צנוברים קלויים פלפלים קלויים חציל קלוי
אופן ההכנה:
1. פורסים את הג'בטה ומרססים לכל אורכה שמן זית כתית מעולה .
2. פורסים את המוצרלה די באפולו ומסדרים יחד עם פרוסות העגבניות.
3. מפזרים את עלי הבזיליקום יחד עם הזיתים והצנוברים לכל אורך הג'בטה.
4. מפזרים את הפלפל הקלוי והחציל הקלוי .
5. סוגרים את הסנדביץ וחותכים לשתי חתיכות שוות.
|
|