מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
3 בצלים גדולים, חתוכים גס
2 גזרים גדולים, קלופים ופרוסים גס
10- 12 גבעולי סלרי, שטופים היטב וחתוכים גס
4 שורשי פטרוזיליה, חתוכים גס
2 ראשי סלרי, קלופים וחתוכים גס
4 -6 עלי דפנה מיובשים
10- 12 גרגירי פלפל אנגלי
צרור עשבי תיבול
½ כוס יין לבן ( לא חובה)
6 ליטרים מים
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים לסיר גדול.
2. מחממים על אש בינונית עד הרתיחה ולאחר מכן מקטינים את האש וממשיכים לבשל ללא מכסה, תוך רתיחה עדינה, במשך שעתיים.
3. מסננים.
|
|