שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים קאדה PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים

רכיבים:


למילוי:

1 ק"ג בשר טחון
2-3 בצלים יבשים
מלח, פלפל שחור

לבצק:

½ ק"ג ג'ריש (חיטה גרוסה)
½ ק"ג סולת
½ כף מלח
למרק:

בצל קצוץ
חבילה סלרי
חבילת עלי סלק ירוקים (מנגולד)
3 גבעולי בצל ירוק
2 לימונים סחוטים
מעט מלח לימון
מלח, פלפל שחור
מרק עוף

 

אופן הכנה:

המילוי:


1. קוצצים את הבצל לריבועים ומטגנים עד שהם מקבלים גוון זהוב. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהנוזלים מתאדיםו הבשר משחים.

הבצק:

1. מרטיבים את הג'ריש במים רותחים במשך ½ שעה עד שייראה כמו חול רטוב.
2. מוסיפים את הסולת והמלח. מערבבים במיקסר עם כף לישה, ומוסיפים תוך כדי ערבול מים חמים עד שייווצר בצק אחיד וגמיש. י
3. וצרים גליל, חותכים ממנו חתיכות, מגלגלים לעיגולים בגודל כדור פינג פונג.
4. מוסיפים את הבשר בכדורים וסוגרים.
המרק:

1. טוחנים במעבד מזון את הסלרי, עלי סלק ירוקים ובצל ירוק.
2.  בינתיים מטגנים בסיר בצל קצוץ.
3.  מוסיפים את העלים הטחונים לבצל ומכסים במים עד גובה חצי הסיר. מתבלים במלח, לימונים סחוטים, מלח לימון ומרק עוף.
מבשלים את המרק ½ שעה ואז מוסיפים את כדורי הקובה.
4. מבשלים על אש גבוהה ואחר כך מנמיכים לאש קטנה - בינונית למשך ½ שעה. מערבבים מדי פעם בעדינות ומפרידים את הקובה. לאחר זמן מה הקובות צפות במרק.


חפשו מתכון נוסף: