מתכונים -
פסטה
|
רביולי בטטה מוקרמים.
רכיבים:
1 חב' רביולי בטטה 2 כפות שמן זית 100 גר' חמאה 2 מיכלים שמנת לבישול 1 כוס חלב פלפל מלח קורט אגוז מוסקט כפית אורגנו 2-3 שיני שום כתושות גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר עם שמן הזית, מוסיפים את הרביולי למים למשך דקה וחצי (לפי ההוראות היצרן). 2. בסיר אחר ממיסים את החמאה ומוסיפים את החלב, השמנת והתבלינים ומביאים לרתיחה. 3. מבשלים כ- 5 דקות על אש נמוכה. 4. מעבירים את הרביולי לתבנית ויוצקים מעל את הרוטב. 5. מפזרים מעל שכבה אחידה של גבינה צהובה מגוררת. 6. אופים בתנור בחום של 160, בערך חצי שעה, עד שהרוטב נעשה סמיך.
|
|