מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
ארבע כוסות של גרעיני תירס (משתי קופסאות שימורים או שישה קלחי תירס)
שני בצלים בינוניים
חמש שיני שום
½ ליטר חלב
ליטר ציר עוף
פלפל שחור ומלח
מעט בצל ירק, קצוץ (לקישוט)
אופן ההכנה:
- לטגן את הבצל והשום במעט שמן צמחי (לא שמן זית) עד לריכוך הבצל.
- להוסיף את התירס ולערבב היטב
- להוסיף את החלב וציר העוף ולבשל עשרים דקות עד חצי שעה על סף רתיחה
- לתבל בפלפל שחור ומלח
- לטחון היטב במעבד מזון או בלנדר עד קבלת מרק חלק ככל הניתן.
- להוסיף מעל מעט מהבצל הירוק.
|
|