שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים מולים בחמאת שום PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

12 צדפות מסוג מולים

2 שיני שום, כתושות

½ חבילה חמאה

¼ כוס יין לבן

מלח

2 גבעולי שמיר טרי, קצוצים דק

 


אופן ההכנה:

 

  1. ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את השום עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.

  2. מוסיפים את היין הלבן ומעט מלח, לפי הטעם.

  3. מבשלים על אש בינונית 3-4 דקות נוספות ומורידים מהאש.

  4. בתבנית אפיה מסדרים את המולים ועליהן יוצקים את רוטב החמאה והיין.

 



חפשו מתכון נוסף: