שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגת גזר ואגוזים PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

1 כוס סוכר

1 כוס אגוזים טחונים

1 כוס גזר מגורר

6 ביצים, מופרדות

1 כפית תמצית וניל

¾ כוס קמח מצה

מעט אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

 

1. לקערת המיקסר מכניסים את החלמונים והסוכר ומקציפים, עד לקבלת קצף אוורירי.

2. מוסיפים את האגוזים, הגזר, קמח המצה ותמצית הוניל.

3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים, עד שנתקבל קצף גמיש. מקפלים את קצץ החלבונים לקצץ החלמונים (שנמצא בקערת המיקסר). מערבבים במשך חצי דקה, במהירות נמוכה.

4. מחממים את הנתור לחום בינוני (180 מעלות).

5. יוצקים את התערובת לתבנית לא משומנת בגודל 24 ס"מ ואופים במשך 45 דקות.

 



חפשו מתכון נוסף: