שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מבשלים אטריות שעועית PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי

סלט וואקמה ואטריות שעועית.

 

רכיבים:

 

¼ שקית של אצת ים וואקמה (ארוז ב-50 גר')
1 סלק בינוני
1 צנונית בינונית
1 מלפפון קטן
1 בצל ירוק
50 גר' טופו מעושן, חתוך לקוביות
50 גר' אטריות שעועית
2 כפות של שומשום

לרוטב:

 

¼ כוס מיסו לבן

½1 כפות סוכר או תחליף סוכר
¼ כוס מירין (רוטב תיבול יפני1

½1 כפות שמן שומשום
1 כוס מיץ לימון
½1 כוס ג'ינג'ר קצוץ דק


אופן ההכנה:

 

1. משרים את האצות במים פושרים ואת אטריות השעועית במים רותחים למשך מספר דקות.

2. מסננים, קוצצים את האטריות לרצועות באורך של 3 ס"מ. קוצצים את האצות לפיסות וסוחטים מעודפי מים.

3. מגרדים בפומפייה או במעבד מזון את הסלק, הצנונית והמלפפון ומערבבים בקערה עם האצות והאטריות.

4. חותכים את הטופו לקוביות, קוצצים את הבצל ומעבירים לקערה. זורים מעל את השומשום.

5. מערבבים את חומרי הרוטב בנפרד ויוצקים מעל לפני ההגשה.



חפשו מתכון נוסף: