מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
לציר מרק:
1 עוף קטן
1 בצל בינוני
1 גזר
1 גבעול סלרי
½ כרישה
עלי דפנה
6 גרגירי פלפל
כפית מלח
ליטר מים
למרק:
5 שיני שום
15 מ"מ שורש של ג'ינג'ר (הערה: את השום והג'ינג'ר יש לטחון למחית)
1 כף ממרח שקדים (עשוי משקדים טריים מושרים במים וטחונים במיקסר)
2 כפות ממרח קשיו (עשוי מאגוזי קשיו טחונים במיקסר)
2 כפות שמן סויה
מלח לפי הטעם
300 מ"ל ציר עוף
4 כפות קמח לבן
אופן ההכנה:
1. לטגן קלות את הירקות, להוסיף את המים והעוף, לבשל כשעה ולסנן.
2. לטגן את הקמח בשמן במשך 3 דקות, להוסיף את ציר העוף ולערבב עד שלא יהיו גושים.
3. להוסיף את שאר הרכיבים ולבשל כחצי שעה.
4. לפני ההגשה, מפזרים שקדים מלמעלה.
|
|