שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מבשלים פולי סויה PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

סלט פטריות ופולי סויה.


רכיבים:

 

½1 כוסות פולי סויה

1 כף שמן

1 כף מיץ לימון

1 שן שום, כתוש

מלח ופלפל לפי הטעם

3 גבעולי סלרי, קצוצים

¾ כוס פטריות חתוכות

4 בצל ירוק, קצוץ דק

 

אופן ההכנה:

 

1. מבשלים את הפולים ומסננים היטב.

2. מערבבים יחד את השמן, מיץ לימון, מלח שום, פלפל.

3. מקפיצים במחבת את הפולים עם הסלרי, הפטריות והבצל הירוק.



חפשו מתכון נוסף: