שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מבשלים שעועית לבנה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

צלעות טלה עם שעועית לבנה.

 

רכיבים:

 

8 יחידות צלעות טלה

½ כפית מלח

½ כפית פלפל שחור

2 כפות שמן קנולה

1 בצל בינוני, קצוץ

3 שיני שום, קצוצות דק

½ כפית רוזמרין יבש וכתוש

½ ק"ג שעועית לבנה, שטופה

½ כוס ציר עוף

2 עגבניות חממה, קצוצות

2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק

אופן ההכנה:

 

1. מפזרים מלח ופלפל על צלעות הטלה.

2. מחממים במחבת גדולה כפית אחת של שמן וצולים את הצלעות. לאחר שאלה משחימות מעט, מעבירים לצלחת.

3. שופכים את השמן מהטיגון ומחממים כפית של שמן חדש. מטגנים את הבצל, השום, המלח, הרוזמרין והפלפל הנותר.  מערבבים מידי פעם. עד שהבצל מתרכך (בערך 3 דקות).

4. מוסיפים את השעועית ומביאים לרתיחה.

5. מחממים את תנור האפייה לחום של 220 מעלות), מעבירים את הצלעות לתבנית ומעליהן שופכים מתערובת השעועית. אופים במשך 10 דקות.

6. לאחר 10 דקות אפיה, מוסיפים את העגבניות וממשיכים באפייה למשך 5 דקות נוספות.

7. מפזרים מעל את הפטרוזיליה.

 

 

 

 

 

 

 




חפשו מתכון נוסף: