מתכונים -
סנדוויצ'ים
|
רכיבים:
2 פלפלי גמבה אדומים, גדולים
1 חציל ארוך
2 זוקיני, בינוניים פרוסים דק
2 כפות שמן זית
4 נתחי בשר עגל, או בשר בקר סינטה או שייטל
לחם באגט
עלי בזיליקום ורוקט
רוטב בלסמי
אופן ההכנה:
-
מנקים את הגמבה מגרעינים וחותכים לרבעים.
-
קולים את הגמבה בגריל או בתנור חם מאוד עם הקליפה כלפי מעלה, עד שהקליפה מתכווצת ומשחירה.
-
שמים את הפלפלים הקלויים בשקית ניילון ומניחים בצד ל-5 דקות.
-
קולפים את הפלפלים, חותכים לרצועות דקות ושומרים במקום חמים.
-
חותכים את החצילים לטבעות.
-
מברישים את הקישואים והחצילים משני צידיהם בשמן זית וקולים על מחבת פסים (או בגריל).
-
חובטים בפרוסות הבשר כפי שחובטים בשניצלים, כדי לרככן.
-
מטגנים את פרוסות הבשר בחמאה או בשמן זית עד שהן מוכנות לטעמכם.
-
חותכים את הבאגט לאורך ולחתיכות בגודל של כ-12 ס"מ.
-
קולים את הלחם בגריל.
-
שופכים על כל פרוסה מעט שמן זית, ועליה עלי רוקט ובזיליקום.
-
מניחים מעל 2 פרוסות חציל קלוי.
-
על החציל מניחים את הסטייק ועליו רצועות גמבה וקישוא.
-
שופכים מעל מרוטב הבלזמי ומגישים חם.
|
|