שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון שרבה PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

שֶׁרְבָּה


רכיבים:


½ ק"ג פסטה
3 עגבניות טריות קצוצות לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
מלח
¼ כפית פלפל חריף
¼ כפית פפריקה מתוקה
½ כוס שמן
5 שיני שום קצוץ
4 כוסות מים
2 פרוסות דג גדולות (מומלץ דג ים)


אופן ההכנה:

1. ממליחים את פרוסות הדג ומניחים בצד למשך 10 דקות. לאחר מכן שוטפים את הדגים במים.
2. בסיר עם שמן, מטגנים את השום מוסיפים את הפפריקה, את העגבניות, את רסק העגבניות,  המלח ומבשלים במשך 10 דקות.
3. מוסיפים לסיר מים רותחים בגובה חצי הסיר ומביאים לרתיחה.
4. מכניסים את הפסטה לסיר ומבשלים כ- 5 דקות.
5. מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 15 דקות.



חפשו מתכון נוסף: