שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק מיסו PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.


רכיבים:
8 כפות (כ-200 גרם) מיסו כהה או בהיר
2 כפיות גדושות (כ-40 גרם) דאשי (ציר מרק דגים יפני)
300 גרם טופו טרי חתוך לקוביות
50 גרם אצות-ים למרק

אופן ההכנה:
1. מרתיחים 8 כוסות מים. מוסיפים למים את הדאשי ומרתיחים שנית.
2. מכבים את האש ומוסיפים תוך כדי בחישה 8 כפות מיסו ואחר מכן את הטופו.
3. לפני ההגשה מפזרים על המנות את האצו



חפשו מתכון נוסף: