מתכונים -
מאכלים לראש השנה
|
רכיבים:
20 שוקיים עוף ½ כוס דבש ¾ כוס סויה ¼ כוס רוטב טריאקי 1 כף חרדל שני עלי רוזמרין ½ ראש שום פלפל גרוס
אופן הכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים היטב את החרדל והדבש (בלבד).
2. לאחר שהחרדל והדבש נהיו לתערובת אחידה, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב.
3. מסדרים את כרעי העוף בתבנית ועליהם יוצרים מהמרינדה. משרים את העוף במרינדה למשך לילה.
4. עוטפים את התבנית בנייר כסף , מחממים את התנור ל- 250 מעלות ואופים במשך שעה.
5. לאחר שעה מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 30-40 דקות.
|
|