מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
6 נתחי פילה דג דניס או חג'אג'
2 גמבות אדומות
9 שיני שום, קצוצות דק
2 חבילות כוסברה, קצוצות דק
2 כפות פפריקה אדומה ומתוקה
½ כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את הגמבות ומנקים את הגרעינים ואת הגידים הלבנים.
2. חותכים הגמבות לקוביות קטנות ומניחים בקערה רחבה.
3. מוסיפים לקערה את הכוסברה, השום, שמן הזית ואת יתר התבלינים ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. מכניסים לתערובת את פילה הדגים ומשהים למשך 5 שעות.
5. מחממים תנור לחום בינוני - גבוהה (200 מעלות), מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומסדרים את פילה הדגים. אופים במשך 35 דקות.
|
|