שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרינדת עשבי תיבול וחומץ בן יין PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

המרינדה מתאימה לתיבול גוש בשר בקר, כבש ,סטייקים, חלקי עוף על האש ודגים צלויים.


רכיבים:

 

½ כוס לימון, סחוט טרי
½ כוס חומץ בן יין אדום
1 כוס שמן זית
6 שיני שום, כתושות
עלים מענף רוזמרין טרי
מלח ופלפל גרוס עבה

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים יחד את כל החומרים ומשרים את הבשר במשך שעתיים לפחות.

2. גם במהלך הצלייה ממשיכים למשוח את המרינדה על הבשר.



חפשו מתכון נוסף: