שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
אגסים וטפיוקה (8-9 חודשים) PDF הדפסה דוא
מתכונים - מזון לתינוקות

רכיבים:

 

1 כוס טפיוקה

2 אגסים, קלופים וחצויים לשתיים (ללא גרעינים)

2 כוסות מים

1 כף חמאה

1 כף סוכר חום

 

אופן ההכנה:

 

1. מכניסים את האגסים לסיר, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.

2. מוסיפים את הטפיווקה והסוכר, מנמיכים הלהבה, בוחשים ומבשלים לעוד רבע שעה.

3. מוסיפים את החמאה, מערבבים ומועכים במזלג, עד לקבלת מחית גסה.

 



חפשו מתכון נוסף: