טורטליני ברוטב ירקות פיקנטי.
רכיבים:
3 חבילות פסטת טורטליני (המלית לפי בחירתכם)
2 כרישות קטנות, שטופות ופרוסות לפרוסות (החלק הלבן)
3 שיני שום, קצוצות
200 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות
½ כפית פלפל צ'ילי, גרוס
1 סלסלת עגבניות שרי
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
מעט עלי בזיליקום, טריים וקצוצים
¼ כוס שמן זית
3 כפות צנוברים, קלויים
אופן ההכנה:
לרוטב:
1. מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומטגנים את פרוסות הכרישה, עד שהן מזהיבות.
2. מוסיפים למחבת את פטריות השמפיניון וממשיכים בטיגון לעוד 2 דקות.
3. מוסיפים את עגבניות השרי, השום, הצ'ילי והפלפל ומקפיצים במחבת במשך 5 דקות נוספות.
הרכבת המנה:
1. את הטורטליני מבשלים לפי הוראות היצרן, מסננים את המים ומעבירים למחבת עם הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים כדקה.
2. משפרים את התיבול, מוסיפים את עלי הבזיליקות הטריים ואת הצנוברים ומגישים.
|