מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
לקציצות:
600 גרם בשר טחון
2 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 כפיות אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
1 תפוח אדמה מגורר
לרוטב:
1 בצל
2 קופסאות רסק עגבניות
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כפית פפריקה אדומה
1 כפית שום כתוש/שום גבישי
1 כפית אבקת מרק עוף
2 כפיות גדושות של סוכר
אופן ההכנה:
הקציצות:
1. מערבבים את כל הרכיבים חוץ מתפוח האדמה ,טועמים את הבשר ומתקנים טיבול במקרה הצורך.
2. מוסיפים את תפוח האדמה המגורר לתוך התערובת, ויוצרים כדורים מהבשר.
הרוטב:
1. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את רסק העגבניות, שמים מים בקופסאות של רסק העגבניות ושופכים לתערובת.
2. מוסיפים עוד 5 כוסות מים. מוסיפים את כל הרכיבים, טועמים ומתקנים טיבול במקרה הצורך.
3. מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב, מכסים במכסה ומחכים שירתח ואז מבשלים כשעה עם מכסה סגור.
|
|