מתכונים -
אוכל הודי
|
עוף טנדורי.
רכיבים:
1 עוף גדול, מחולק לשמונה
1 כף תערובת תבלינים של Rajah טנדורי מאסאלה (ניתן לרכוש ברשת טיב טעם)
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
½ פחית בירה לבנה
1 בצל בינוני, קצוץ דק
4 שיני שום, קצוצות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר או כפית תערובת ג'ינג'ר
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל הרכיבים ומורחים היטב את כל חלקי העוף.
2. מחממים את תנור האפייה לחום בינוני (180°).
3. מכניסים את חלקי העוף לקדירה, מכסים היטב ואופים במשך שעתיים וחצי.
|
|