שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
טאטאקי טונה PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי



רכיבים:

 

150 גרם נתח טונה אדומה

½ כפית זרעי שומר
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כמון טחון
מלח
שמן זית

אופן ההכנה:
1. פורסים לשתיים את נתח הטונה.
2. במכתש קטן כותשים היטב את זרעי השומר, הפלפל השחור, הכמון והמלח.
3. מעסים היטב בעזרת התבלינים את נתחי הטונה.
4. פורסים כל נתח לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
5. מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את נתחי הדג במשך כדקה על כל צד (סה"כ 4 צדדים).
הצעת הגשה:
מומלץ להגיש את נתחי הטונה על מצע של סלט אצות, צנון וגזר ובליווי רוטב ג'ינג'ר ומיסו יוזו.

 



חפשו מתכון נוסף: