מתכונים -
עוגיות
|
רכיבים:
לבצק:
½1 ק"ג סולת
2 כוסות שמן (400CC)
2 כוסות מים
½1 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפיה
קליפה מגורדת מתפוז אחד
שמן לטיגון
למילוי:
2 חבילות תמרים מגולענים
4 כפות אבקת קינמון
2 כפות שמן
2 כפות מים
לסירופ:
1 ק"ג סוכר
3 כוסות מים 1/2
½ לימון
אופן ההכנה:
המילוי:
1. מערבבים את כל חומרים היטב לעיסה אחידה.
הבצק:
1. מחממים את השמן ויוצקים אותו על הסולת.
2. מוסיפים את יתרת רכיבי הבצק ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד. את הבצק מחלקים לארבעה חלקים.
3. מרדדים כל חלק לעובי פחות מ - 1 ס"מ.
4. מורחים את המילית ומגלגלים לרולדה. פורסים לפרוסות בעובי של 1 סנטימטר.
5. מטגנים את הפרוסות בשמן חםוטובלים בסירופ חם.
הסירופ:
לחמם את רכיבי הסירופ על אש נמוכה 15 דקות. מגבירים הלהבה ומבשלים לעוד 30 דקות.
|
|