1/3 כוס עראק
2 כפות שמן זית
1 כפית גרגירי כוסברה
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב מייפל
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מכניסים את גרגירי הכוסברה לתנור חם וקולים אותם במשך 20 דקות.
2. טוחנים דק את גרגירי הכוסברה.
3. מוסיפים לסיר קטן את הרכיבים (פרט לכוסברה) ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. מ
4. מורידים מהאש ומצננים את המרינדה היטב.
5. מוסיפים למרידנה את גרגרי הכוסברה, מערבבים היטב ומשרים את הבשר במשך שעתיים לפחות (עדיף במשך לילה).