שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סיגרים במילוי תפוחים ואגסים PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות


רכיבים:


4 דפי בצק פילו

 

למילוי:


3 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות בנוניות

3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות בנוניות

2 כפות סוכר

גרידת לימון

1 כפית מיץ לימון

25 גרם מרגרינה או חמאה

1 כף קינמון גדושה

½ כוס צימוקים מושרים בכף מיץ תפוזים

2 כפות פירורי לחם

מעט שמן קנולה,  למריחה

 

תערובת פירורים:

 

½ כוס סוכר
½ כוס פירורי לחם
1 כף קינמון


אופן ההכנה:

1. במחבת רחבה מניחים את חומרי המילוי, למעט פירורי הלחם ומבשלים על אש נמוכה עד שכל הנוזלים מתאדים. מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי הלחם.
2. מערבבים ביחד את הרכיבים לתערובת הפירורים.
3. לוקחים עלה פילו, מברישים בשמן קנולה ומפזרים מעל שכבה דקה מתערובת הפירורים.  מניחים עלה נוסף, מברישים בשמן קנולה ומפזרים מעל מתערובת הפירורים.   (מברישים 3 דפים עם תערובת הפירורים שאת הדף הרביעי מברישים בשמן בלבד).
4. מניחים את מילוי התפוחים והאגסים בקצה של הבצק לכל האורך ומגלגלים לרולדה.
5. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את הרולדה. מברישים בשמן ומפזרים מעל מתערובת הפירורים ואופים בחום בינוני (180º)  עד להזהבה. מצננים ובוזקים אבקת סוכר.


חפשו מתכון נוסף: