מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
1 חבילת פסטה לינגוויני
½ צרור בצל ירוק, קצוץ לעיגולים דקים
1 מיכל שמנת לבישול
קורט אגוז מוסקט
מלח, פלפל שחור, לפי הטעם
1 ק"ג שרימפס נקי (להשאיר להקליפה רק את הזנבות)
מעט חמאה (לטיגון)
אופן ההכנה:
1. מבשלים את פסטה ע"פ הוראות היצרן. לאחר שמוכן, שוטפים במים קרים ומשהים בצד.
2. בסיר בינוני, ממיסים את החמאה. מכניסים את השרימפסים ומבשלים במשך 2 - 3 דקות. (חשוב לערבב כל הזמן ולהקפיד שהשרימפסים לא נשרפים אלא מקבלים גוון זהוב קלות).
3. מוסיפים לסיר את שמנת הבישול, מערבבים ומוסיפים את אגוז המוסקט, מלח ופלפל. (מתקנים תיבול במידת הצורך).
4. מעבירים את הפסטה לסיר, יוצקים את רוטב השמנת ומערבבים קלות ( זהירות שלא לפרק את שלמות השרימפסים).
5. בצלחת ההגשה מעטרים עם בצל חתוך.
|
|